Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9 лютого у столиці очікуються значний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, ожеледиця – Укргідрометцентр

08 лютого 2021 року, 15:02

Завтра, 9 лютого, в Києві утримаються складні погодні умови: хуртовини, ожеледиця, вночі – значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий). Про це попереджає Український гідрометцентр.

Удень також триватиме незначний сніг, вітер південно-східний із переходом у північно-західний, температура вночі 7-9 морозу, вдень – 2-4° морозу.

Звертаємо увагу, що із 15:00 8 лютого до покращення погодних умов обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до Києва.

Нагадаємо, що для прибирання снігу у столиці залучені понад 4,5 тисячі працівників керуючих компаній та комунальних підприємств. Також на дорогах столиці працюють 453 одиниці спецтехніки та 500 працівників (у складі 62 бригад із ручного прибирання) КК «Київавтодор».

Закликаємо водіїв за можливості утриматися від поїздок на особистому транспорті, а також не паркувати автівки на узбіччях доріг, крайніх смугах, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]