Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Активна жінка сприяє більш соціально збалансованому розвиткові суспільства – Ганна Старостенко

23 травня 2018 року, 17:19

Сьогодні у рамках «UKRAINIAN-ESTONIAN WOMEN BUSINESS FORUM» у Києві з промовою виступила президент Естонії пані Керсті Кальюлайд. Вона привернула увагу до значної гендерної диспропорції, що існує в українському підприємництві та політичному житті.

Українське суспільство дійсно потребує більш активної участі жіноцтва, що буде можливим за поступової зміни усталених стереотипів щодо розподілу ролей чоловіків і жінок у суспільстві та сім’ї, прокоментувала ТРК «Київ» голова постійної комісії з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

Сьогодні в центрі інновацій «iHUB» відбувся захід, який має на меті надихнути українських жінок на створення власного бізнесу, продемонструвати досягнення успішних жінок, залучити жінок до ведення економічної діяльності, а також загалом привернути увагу щодо жіночого підприємництва в Україні. Також серед спікерів заходу були присутні  український політичний і громадський діяч Ольга Богомолець, засновниця компанії «Jobbatical» Каролі Хіндрікс, директор і засновниця торговельної марки «RITO» Тетяна Абрамова, а також Юрі Сейленталь, генеральний директор відділу зовнішньої економіки і співпраці з розвитку МЗС Естонії.

«Сьогодні ми почули дуже хороші настанови і поради від успішних жінок із Естонії та України, як досягти успіху і в бізнесі, і в політиці. Ті теми, які сьогодні пані президент піднімала, надзвичайно близькі українському жіноцтву та мені особисто. Дійсно,  потрібно визначитися, що ти любиш і хочеш робити, не боятися бути собою на шляху до своєї мети, і, звісно, добре робити свою справу. Також зайвий раз не варто загострювати різницю між жінками та чоловіками. І обов’язково не втрачати почуття гумору – ці поради пані Президента допоможуть жінці бути успішною як у політиці, так і в бізнесі та громадській діяльності», – зазначила Ганна Старостенко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]