Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Антикорупційна рада виступає за залучення НАБУ до перевірки можливих ознак корупції у правоохоронних органах щодо діяльності АГЗП

16 червня 2016 року, 8:02

Антикорупційна рада виступає за залучення НАБУ до перевірки можливих ознак корупції у правоохоронних органах щодо діяльності АГЗП. Із такою пропозицією звернулися до міського голови Віталія Кличка члени Антикорупційної ради при Київському міському голові.

«Антикорупційна рада хоче рекомендувати Київському міському голові надіслати матеріали щодо протидії з боку правоохоронних органів діяльності міської влади з ліквідації незаконних АГЗП до Національного антикорупційного бюро. Ми хочемо, щоб НАБУ перевірило можливі ознаки корупції у діяльності правоохоронних органів», – заявив під час засідання член Антикорупційної ради Андрій Мирошніченко. 

Відповідна пропозиція була підтримана іншими учасниками засідання Антикорупційної ради.

«Сьогодні кожна заправна станція, яка не розміщена на автозаправних комплексах, діє із порушеннями. Здійснюється неймовірний опір діям Департаменту благоустрою, спрямованим на демонтаж незаконних АГЗП. Правоохоронні органи, які мають забезпечувати боротьбу проти незаконної діяльності АГЗП, не надають допомоги, а навпаки – здійснюють кроки, які унеможливлюють нормальну боротьбу проти незаконних АГЗП», – додав Андрій Мирошніченко.

Нагадаємо, що 19 травня цього року у Департаменті міського благоустрою та збереження природного середовища, підпорядкованих йому комунальних підприємствах, а також в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій, помешканнях їхніх керівників оперативною групою Національної поліції України та СБУ були проведені обшуки. В результаті була вилучена вся паперова та електронна інформація, що стосується АГЗП. На думку експертів Антикорупційної ради, ці дії можуть бути пов’язані із намаганнями заблокувати боротьбу міської влади проти незаконних АГЗП. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]