Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Антикорупційна рада запрошує громадськість долучитися до роботи одразу двох конкурсних комісій з відбору керівників комунальних підприємств

16 грудня 2016 року, 18:15

Антикорупційна рада запрошує громадськість долучитися до роботи одразу двох конкурсних комісій з відбору керівників комунальних підприємств.

Так, Департамент охорони здоров’я КМДА створює конкурсну комісію, яка обиратиме претендента на посаду директора комунального підприємства «Київський центр нових технологій в стоматології». Детальніше.

Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА створює постійно діючу конкурсну комісію, яка обиратиме керівників підпорядкованих департаменту комунальних підприємств. Постійно діюча конкурсна комісія скликається у разі, якщо посада керівника підпорядкованого Департаменту комунального підприємства стає вакантною. Детальніше.

До складу комісій увійдуть по два делегованих Антикорупційною радою представники від громадських організацій, що здійснюють свою діяльність у сфері протидії корупції. Для визначення найбільш компетентних і досвідчених представників Антикорупційна рада оголошує про початок прийому документів від антикорупційних громадських організацій, які бажають долучитися до роботи конкурсної комісії.

Документи приймаються до 14:00 20 грудня 2016 року.

Вимоги до кандидата від громадської організації: бездоганна ділова репутація; високі професійні та моральні якості; суспільний авторитет; досвід у антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Не може бути членом конкурсної комісії особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або обмежено дієздатною;

2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку (крім реабілітованої особи), або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) притягалася на підставі обвинувального вироку, який набрав законної сили, до кримінальної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією;

4) відповідно до вироку суду, що набрав законної сили, позбавлена права займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або обіймати певні посади;

5) є кандидатом на заміщення вакантної посади керівника відповідного суб’єкта господарювання комунального сектору економіки, його близькою чи пов’язаною особою у розумінні Закону України «Про захист економічної конкуренції» або близькою особою суб’єкту формування складу Конкурсної комісії (будь-кого з його членів) відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

6) своїм включенням до складу Конкурсної комісії зумовлює виникнення реального або потенційного конфлікту інтересів.

Для участі у комісії представники громадських організацій мають надати наступні документи:

  • Лист від організації, яка делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист має бути оформлений на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки.
  • Коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції, або про досвід представника/представників в сфері протидії корупції. Обсягом до 1 сторінки формату А4.
  • Заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.
  • Резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

 

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційної ради при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]