Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Антикорупційне управління КМДА спільно з правоохоронцями викрили злочинний механізм вимагань неправомірної вигоди в осіб з інвалідністю

05 квітня 2019 року, 15:35

Співробітники Управління з питань запобігання та виявлення корупції КМДА у взаємодії з Головним управлінням СБУ у м. Києві та Київській області спільно з прокуратурою м. Києва викрили злочинний механізм вимагань неправомірної вигоди у осіб з інвалідністю.

Задокументовано протиправну діяльність колишнього завідувача сектору з питань забезпечення засобами реабілітації Департаменту соціальної політики КМДА (зараз адміністратор ЦНАП Броварської міської ради) та головного спеціалісту сектору з питань забезпечення засобами реабілітації Департаменту соціальної політики КМДА, що налагодили злочинний механізм вимагання у громадян України, що мають групу інвалідності, неправомірної вигоди за отримання відповідних дозволів на забезпечення легковими автомобілями на пільгових умовах.

5 квітня особи були затримані під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів США.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]