Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Апарат КМДА взяв участь у загальноміській толоці до Дня довкілля (+фото)

14 квітня 2022 року, 14:43

Апарат Київської міської державної адміністрації долучився до загальноміської толоки з нагоди Дня довкілля. Організовані толоки проходили у всіх десяти районах Києва на 16 локаціях. Одну з локацій у центрі міста прибрали 22 співробітники апарату КМДА.

«В умовах воєнного стану ми закликаємо містян допомагати один одному, дбати про тих, хто поруч. Важливо дбати і про наше місто. Я вдячний комунальникам, які в тяжких умовах роблять усе, аби вулиці столиці залишалися чистими та охайними. І мені приємно бачити, що мешканці теж захотіли подбати про місто. Звичайно, що й співробітники апарату не могли не підтримати таку потрібну ініціативу. Адже Київ завжди має буде готовий до святкування нашої перемоги. Разом переможемо!» – наголосив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

Нагадаємо, до Дня довкілля у столиці пройшла загальноміська толока. Міські служби та небайдужі кияни прибирали території і висаджували нові дерева й кущі.

Загалом висаджено близько півтисячі дерев і тисячу кущів. До роботи сьогодні задіяно понад 100 одиниць техніки.

Містянам також запропонували організувати прибирання у себе в дворах, але попросили не завантажувати все сміття у смітники. Сухе листя та траву пропонують згортати на окремі від сміття купки, які згодом приберуть.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]