Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Автобуси, надані Києву європейськими партнерами, готують до виходу на вулиці міста

19 вересня 2022 року, 17:23

Тривають останні приготування до випуску на міські маршрути автобусів, які Київ отримав у якості  допомоги від європейських країн. Машини курсуватимуть на маршрутах, які спеціально запровадять під цей рухомий склад. В результаті дослідження пасажиропотоків у місті, КП «Київпастранс» вирішив запровадити два нових маршрути – перший з’єднає вулицю Метрологічну і Деміївську площу, другий пролягатиме від житлового масиву Троєщина до станції метро «Лівобережна».

Наразі тривають останні процедури з оформлення необхідних документів на отримані автобуси. Завершуються процедури отримання технічних паспортів, реєстрація і постановка на облік транспортних засобів з видачею українських державних номерів. Паралельно триває оснащення автобусів валідаторами та системою супутникового відстеження. 

По завершенню всіх необхідних процедур, найближчим часом, отримані містом автобуси вийдуть на нові маршрути.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]