Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Автобусні маршрути № 61, № 98, № 101 змінять рух через проведення ярмарків (+схеми)

15 березня 2018 року, 12:16

17 березня в зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків на вул. О. Сабурова (на ділянці від вул. Оноре де Бальзака до просп. В. Маяковського) та на вул. Милославській (на ділянці від просп. В. Маяковського до вул. М. Закревського) рух автобусних маршрутів № 61, № 98, № 101 буде змінено. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Із початку руху до закінчення ярмарку (приблизно до 18:00) організовано рух:

  • · автобусів маршруту № 61 за трасою: вул. Радунська – вул. Градинська – вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. М. Цвєтаєвої – просп. В. Маяковського – вул. О. Сабурова – вул. М. Закревського – вул. Теодора Драйзера – просп. Генерала Ватутіна – вул. М. Кибальчича – б-р Перова – вул. І. Микитенка (у зворотному напрямку – вул. С. Стальського) – вул. Райдужна – зал. пл. «Троєщина».
  • · автобусів маршруту № 98 за трасою: вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. М. Цвєтаєвої – просп. В. Маяковського – вул. О. Сабурова – вул. Пухівська – ТЕЦ-6;
  • · автобусів маршруту № 101 за трасою: ст. м. «Почайна» – просп. С. Бандери – Московський міст – просп. Генерала Ватутіна – просп. В. Маяковського – вул. М. Закревського – вул. М. Цвєтаєвої – просп. В. Маяковського – вул. Милославська.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]