Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Більше 200 дітей пройшли відпочинкові програми на базі столичних Центрів соціальних служб

20 червня 2022 року, 17:07

Друга зміна соціальної відпочинкової програми для дітей молодшого шкільного віку із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, розпочалася на базі столичних Центрів соціальних служб. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Такі соціальні програми дають можливість покращити психоемоційний стан у родинах. Діти отримують організоване змістовне дозвілля та спілкування з однолітками в безпечних умовах. А батьки – змогу приділити час власному здоров’ю та відновити сили. Під час першої зміни вже більше 200 дітей пройшли відпочинкові програми. Учасниками програм є діти із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вимушені переселенці, діти з інвалідністю», – зазначила Марина Хонда.

Відпочинкові програми організовані мережею Центрів соціальних служб м. Києва за сприяння Служби у Справах дітей та сім’ї КМДА. Тривалість однієї зміни – два тижні.

Біля усіх обраних приміщень, де проходять програми, є укриття для безпеки дітей під час повітряної тривоги.

Соціальні відпочинкові програми – результат співпраці державного і громадського сектору. «Творчі майстерні» оснащені завдяки зусиллям ГО «Всеукраїнська Ліга Українських Жінок», соки та іграшки передані Гуманітарним штабом КМДА, а гарячі обіди отримані від волонтерської групи, що працює у мережі волонтерів-рестораторів та World Central Kitchen.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]