Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Близько півмільйона киян користуються особистим кабінетом на сайтах Центру комунального сервісу та ГІОЦ

08 жовтня 2018 року, 15:04

Більше 500 тисяч киян користуються особистим кабінетом на сайті комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) для оплати комунальних послуг, передачі показань лічильників тощо. Про це заявив в. о. генерального директора концерну Андрій Щербина.

Він зауважив, що попри складний перехідний процес, пов’язаний із завершенням угоди з ПАТ «Київенерго» та зміною виконавця послуг (міська влада повернула в управління теплоенергетичне майно), більшість киян продовжує вчасно сплачувати за спожиті комунальні послуги.

«Уже близько 500 тисяч власників особових рахунків зареєструвалися на сайтах Центру комунального сервісу та КП «ГІОЦ». Більш того, власники карток киянина сплачують через муніципальні сайти без комісії», – наголосив Андрій Щербина.

Також він нагадав: якщо у споживачів виникають питання із розрахунками, то можна звернутися у найближчий ЦКС.

«За останні декілька місяців більшість звернень стосуються нарахувань за опалення у попередні періоди, коли виконавцем послуг було ПАТ «Київенерго». Із травня цього року до сервісних центрів щомісяця звертається до ста тисяч споживачів для вирішення питань заборгованості, коректності нарахувань, і ми допомагаємо людям у вирішенні цих питань», – говорить керівник ЦКС.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]