Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Бригади гідрослужб «Київавтодору» розпочали чергування на місцях можливих підтоплень перед початком прогнозованих опадів

21 червня 2022 року, 12:40

Перед початком прогнозованих опадів дорожники розпочали чергування у місцях можливих підтоплень. Зокрема, на вул. Олени Теліги біля тунелю, під Каховськими шляхопроводами поблизу ст. м. «Лівобрежна». Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Нині до робіт залучено 23 одиниці техніки гідрослужби. Загалом «Київавтодор» має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації. Серед них, мотопомпи, гідромонітори, насосні станції.

Нагадуємо, у столиці сьогодні вдень очікується гроза. Міська влада закликає мешканців бути обережними та у разі сильного вітру триматися подалі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки.

При падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]