Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Бюджет Києва за результатами I кварталу перевищує планові показники

05 червня 2018 року

Бюджет Києва за результатами I кварталу перевищує планові показники

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати заслухали звіт про хід виконання бюджету міста Києва за І квартал 2018 року.

Відтак, головний кошторис столиці за результатами першого кварталу 2018 року перевищує планові розрахунки. Дохідна частина головного фінансового документу міста за вказаний період виконана на 100,6 %.  Загальна сума надходжень по загальному фонду становить 12,5 мільярдів гривень, по спецфонду – 992,2 мільйони гривень.

«Видаткова частина бюджету за перший квартал становить 9,2 мільярди гривень. По загальному фонду видатки склали 8,2 мільярди гривень або 22,4%. Основні галузі фінансування  – соціальний захист. Спрямовано 2,7 мільярдів гривень. Освіта – 2,5 мільярди та охорона здоров’я – 1,5 мільярди гривень. Щодо спецфонду: найбільша сума видатків за транспортом та дорожнім господарством – майже 240 мільйонів гривень. 200 мільйонів спрямували на освітню галузь та 189 мільйонів гривень – на охорону здоров’я», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков. 

Озвучено і цифри дохідної частини бюджету за підсумками 5 місяців 2018 року. Відтак, загальний фонд складає 102% до прогнозованого. Спеціальний – 87,4%.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]