Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через негоду у столиці виникли 2 підтоплення – на занижених місцях працюють дорожники  

29 червня 2022 року, 17:46

Потужна злива з градом і шквалами накрила правобережні райони столиці. Через негоду в Києві виникли 2 підтоплення на занижених місцях. Там вже працюють дорожники. Про це інформує КК «Київавтодор».

Зокрема, найінтенсивніші опади пройшли у Святошинському і Солом’янському районах. Через залповий дощ виникло підтоплення на просп. Леся Курбаса і на б-рі Ромена Роллана. Нині на місці працюють гідрослужби. Триває відкачування води.

Чергування бригад із технікою продовжується на вул. Олени Теліги, вул. Скляренка, вулицях біля станції метро «Лівобережна». Наразі залучено 24 одиниці техніки гідрослужби. Загалом «Київавтодор» має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації. Серед них мотопомпи, гідромонітори, насосні станції.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]