Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дарницька ТЕЦ продовжує працювати у штатному режимі та гарантує виконання зобов’язань із теплопостачання та гарячого водопостачання

17 грудня 2021 року, 13:07

Дарницька теплоелектроцентраль продовжує працювати у штатному режимі.

Як повідомляє ТОВ «Євро-Реконструкція», незважаючи на критичну ситуацію в Україні, що склалася з постачанням та забезпеченням вугіллям енергетичної галузі, підприємство продовжує працювати в штатному режимі, використовуючи природний газ. Робота на природному газі ніяким чином не вплине на вартість послуг із теплопостачання та гарячого водопостачання, які отримують споживачі зони обслуговування підприємства.

Задля забезпечення ТЕЦ вугіллям ТОВ «Євро-Реконструкція» веде переговори із світовими трейдерами щодо його поставок. На сьогодні підприємство вже очікує на багатотонні балкери Південно-Африканського вугілля.

«ТОВ «Євро-Реконструкція» гарантує виконання своїх зобов’язань із забезпечення якісного та безперебійного теплопостачання та гарячого водопостачання до домівок своїх споживачів протягом усього опалювального періоду 2021-2022 років», – повідомили у підприємстві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]