Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Делегація Київської міської ради зустрілась із керівництвом Конгресу регіональних та місцевих влад Ради Європи

28 квітня 2022 року, 18:34

Делегація Київської міської ради на чолі з заступником міського голови – секретарем Київської міської ради Володимиром Бондаренком зустрілась із Президентом Конгресу регіональних та місцевих влад Ради Європи Леендертом Вербееком та Генеральним секретарем Конгресу Андреасом Кіфером.

За словами Володимира Бондаренка, з іноземними партнерами було обговорено воєнний стан на території України та пріоритетні напрямки співпраці у подальшому.

«У ході робочих зустрічей було досягнуто певних домовленостей щодо відкриття нових горизонтів міжмуніципальної співпраці в цей складний для України час. Керівництво Конгресу регіональних та місцевих влад Ради Європи запевнило нас у чіткій політичній підтримці нашої держави. Міжнародна демократична спільнота продовжує допомагати в боротьбі з ворогом, оскільки у сучасному світі є неприпустимими військова агресія та тероризм росії, які спричинили геноцид українського народу», – підкреслив заступник міського голови – секретар Київської міської ради.

Нагадаємо, делегація Київської міської ради учора провела зустріч з депутатами Краківської міської ради (Польща). До складу української делегації входять депутати Київської міської ради: Леонід Ємець, Андрій Вітренко, Денис Москаль, Григорій Маленко та Дмитро Білоцерковець.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]