Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент молоді та спорту разом із громадою визначив основні пріоритети на 2020 рік

23 серпня 2019 року, 16:07

У Департаменті молоді та спорту відбулися відкриті громадські обговорення щодо Міської цільової програми оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва та програм «Фізична культура і спорт» і «Молодіжна політика». Головним завданням цих обговорень було визначити пріоритети в роботі департаменту на 2020 рік, враховуючи думку громадськості.

Одним із найважливіших питань у наступному році вкотре буде оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Київ щорічно збільшує фінансування програми і серед українських міст є безперечним лідером у цьому напрямі. Враховуючи специфіку даного питання в Департаменті запропоновано розширити програму підтримки. Так, на сьогодні місто буде фінансувати також удосконалення та супроводження електронного реєстру дітей Києва, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки і гарантує гідне забезпечення мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, розвитку їхньої інфраструктури та матеріально-технічної бази.

Спортивна галузь насамперед отримає фінансування на навчально-тренувальну роботу комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, утримання спортивних споруд, забезпечення діяльності місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та проведення фізкультурно-масових заходів. Водночас у департаменті окрему увагу приділяють проведенню змагань і навчально-тренувальних зборів. Саме чітка організація та ретельна підготовка календаря цих заходів дають змогу столичним спортсменам показувати високі результати на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. Важливим же додатком до вже працюючої програми молодіжної політики стане підтримка клубів для підлітків за місцем проживання.

Особливістю даного обговорення стала активна позиція районних громад і представників місцевих держадміністрацій, що дає змогу зробити роботу більш придатною саме з урахуванням локальних потреб. Усі конструктивні пропозиції будуть враховані при підготовці бюджету департаменту на 2020 рік.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]