Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент муніципальної безпеки КМДА постійно моніторитиме роботу пунктів обігріву в період похолодання (+фото)

14 січня 2021 року, 16:03

Відсьогодні у столиці почали функціонувати пункти обігріву. Таке рішення міською владою прийняте у зв’язку з різким зниженням температури повітря, яке очікується вже з завтрашнього дня. Про це під час прес-брифінгу повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук.

Сьогодні з 7:00 почали функціонувати 33 пункти обігріву, 10 із яких – у цілодобовому режимі. Усі пункти забезпечені засобами індивідуального захисту, при вході відвідувачі проходять термоскринінг. У всіх пунктах обігріву чергують працівники КП «Муніципальна охорона», які слідкують за порядком.

«Департамент муніципальної безпеки буде проводити постійний моніторинг пунктів обігріву і перевіряти їх на якість, дотримання графіку роботи та завантаженість. Якщо до пунктів звертатиметься велика кількість відвідувачів, ми відкриємо додаткові пункти обігріву, аби уникнути великого скупчення людей», – зазначив Роман Ткачук.

До пунктів обігріву може звернутися кожен, хто потребує допомоги в морозні дні. Їхні приміщення облаштовано спеціальними місцями для сидіння, де кожен відвідувач може перепочити, випити гарячого чаю і зігрітися. Також у приміщеннях є аптечки. Пункти обігріву відкриваються на період ускладнення погодних умов.

Відкриття пунктів обігріву на період значного зниження температури повітря

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]