Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Департамент з питань реєстрації КМДА очолила Оксана Єкасьова

05 вересня 2018 року, 17:03

4 вересня Департамент з питань реєстрації КМДА очолила Оксана Єкасьова. Підписано відповідне розпорядження КМДА № 586.

На цій посаді Оксана Єкасьова відповідатиме за забезпечення виконання повноважень КМДА у сфері проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та інші питання.

Як підкреслив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, представляючи керівника колективу, Оксана Єкасьова є вдалою кандидатурою з великим досвідом роботи на державній службі, яка допоможе міській адміністрації у здійсненні самоврядного контролю за методологічним забезпеченням ведення Реєстру територіальної громади міста Києва, формуванням та зберіганням реєстраційних справ, а також здійсненням інших повноважень суб’єкта державної реєстрації прав.

«Оксана Єкасьова добре знає та розуміє роботу у сфері оформлення документації та ведення реєстрів. Впевнений, що пані Єкасьова зробить свій вагомий внесок у розвиток Департаменту», – прокоментував заступник голови КМДА.

«Робота у Департаменті з питань реєстрації – це важливий напрям роботи адміністрації. Зроблю все залежне від мене, щоб колектив Департаменту працював на найвищому рівні», – сказала Оксана Єкасьова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]