Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати Київради дали дозвіл на реконструкцію вхідної групи Олександрівської лікарні в рамках інвестиційного проєкту

17 лютого 2022 року, 17:01

Депутати Київради ухвалили рішення про початок підготовки до реалізації інвестиційного проєкту з реконструкції будівель комунального некомерційного підприємства «Олександрівська клінічна лікарня м. Києва» з будівництвом паркінгу на вул. Шовковичній, 39/1 у Печерському районі. За відповідний проєкт рішення проголосували 62 депутати.

Прийняте рішення є принциповою згодою Київської міської ради на підготовку до реалізації інвестиційного проєкту та, в першу чергу, передбачає надання дозволу лікарні на реконструкцію будівель/споруд, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Києва.

Відповідно до Генерального плану м. Києва, територія об’єкта на  вул. Шовковичній, 39/1 належить до території громадських будівель та споруд у межах Центрального історичного ареалу. Відповідно до проєкту Генерального плану на період до 2025 року, територія на вул. Шовковичній, 39/1 за функціональним призначенням віднесена до території громадської забудови.

Згідно з орієнтовними показниками інвестиційного проєкту, відповідно до затверджених структурними підрозділами КМДА передпроєктних пропозицій, орієнтовна площа земельної ділянки, на якій передбачається реалізація інвестиційного проєкту, становить 0,5 га.

Інвестора оберуть на інвестиційному конкурсі. Його зобов’язання буде визначено на етапі формування пропозицій до умов відповідного інвестиційного конкурсу на підставі фінансово-економічної моделі проєкту. Пропозиції в установленому порядку буде розглянуто на засіданні постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів.

Проєкт рішення пройшов процедуру погодження у постійних комісіях Київської міської ради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]