Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Десять рятувальників «Київської служби порятунку» нагородили подяками Київського міського голови з нагоди професійного свята

17 вересня 2021 року, 15:30

Десять рятувальників «Київської служби порятунку» нагородили подяками Київського міського голови з нагоди професійного свята. Також 22 подяки вручив директор Департаменту муніципальної безпеки Роман Ткачук.

«Сьогодні професійне свято пожежників, аварійно-рятувальних та інших служб, які стоять на варті безпеки. Це щоденний ризик, але завжди – командна і згуртована робота, готовність допомогти і врятувати. Тому сьогодні я відзначав і рятувальників КАРСу, і лайфгардів КП «Плесо» і представників районних в місті Києві державних адміністрацій», – зазначив Роман Ткачук.

Він уточнив, що за плечима працівників комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» із початку року – 3335 виїздів та 121 врятоване життя. На цілодобовому чергуванні перебуває чотири підрозділи та аварійно-рятувальна водолазна станція КАРСу у кількості 20 осіб. Щодоби КАРС здійснює до 10 виїздів і в підпорядкуванні служби – 20 одиниць техніки.

«Важливо зазначити, що загалом на охорону спокою і безпеки жителів та гостей столиці щодня на цілодобове чергування заступає майже 500 пожежників і рятувальників ГУ ДСНС в місті Києві, оснащені служби 120 одиницями техніки», – резюмував Роман Ткачук.

Привітання столичних рятувальників із професійним світом та вручення нагород від міста

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]