Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Десятий Київський міський фестиваль зі спортивної риболовлі «Золота рибка» відбудеться 16 червня

15 червня 2018 року, 12:50

16 червня відбудеться X Київський міський фестиваль зі спортивної риболовлі серед дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату «Золота рибка». Захід триватиме із 9:00 до 15:00 на території Національного музею народної архітектури та побуту України. Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою заходу є залучення дітей та молоді з порушенням опорно-рухового апарату до спортивних змагань із рибної ловлі як засобу реабілітації шляхом участі у командній роботі, спілкуванні, отриманні позитивних емоцій, розвитку здібностей, самостійних навичок.

Захід розпочнеться о 9:30 із урочистого шикування, під час якого відбудеться відкриття змагань. О 10:00  представники 10 команд, по одній із кожного району м. Києва, змагатимуться у  рибній ловлі. Змагання загальною тривалістю 3 години будуть проводитись поплавковою вудкою з берега – як особистісно-командна першість. Суддівство буде здійснюватися професійними суддями, згідно зі спортивними правилами.

Як обіцяють організатори, у вільний час діти та їхні батьки зможуть ознайомитися із національною культурною спадщиною Національного музею народної архітектури та побуту  України; о 13:00 пригоститися смачної юшкою.

Орієнтовно після 14:00 відбудеться нагородження переможців та учасників фестивалю.

   У рамках фестивалю також відбудеться конкурс стендів щодо українських національних традицій із рибної ловлі.

«Золота рибка» – традиційний захід, що має високий резонанс та успіх серед сімей, які виховують дітей різних нозологій, у цьому році знов об’єднає 60 спортсменів, які продемонструють свої рибальські таланти. Всі вони є клієнтами центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЦСССДМ) м. Києва (у тому числі «Центрів соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з ф/о»). Учасників підтримуватимуть батьки, соціальні працівники, волонтери.

Організатори: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ВГО «Громада рибалок України» за сприяння Київської міської державної адміністрації та підтримки газети «Риболовний вісник», риболовного товариства «Double Perch».

 

Деталі та акредитація для ЗМІ: Шабатіна Анна (тел. 456-77-81; 097-528-96-09; 063-349-55-69). Для ЗМІ є можливість добратися до місця проведення заходу транспортом КМЦСССДМ (автобус).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]