Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Діти-кияни з інвалідністю можуть отримати продуктову допомогу від литовського фонду Food for Ukraine

23 червня 2022 року, 15:02

Литовський благодійний фонд Food for Ukraine спільно з компанією Novus та Товариством Червоного Хреста України надаватимуть продуктову допомогу родинам, у яких виховуються діти з інвалідністю до 18 років, які зареєстровані і фактично проживають у Києві. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Food for Ukraine з початку повномасштабної війни допомагає малозахищеним категоріям киян. За цей час фонд уже доставив до Києва майже 600 тонн продуктів і продовжує допомагати. На сьогодні фонд реалізовує спільний проект із Київським міським центром реабілітації дітей із інвалідністю, спрямований на допомогу дітям з інвалідністю до 18 років. У рамках проекту діти можуть отримати продуктові набори. На сьогодні вже майже 13,5 тонни продуктів доставлено до Київського міського центру. Це більше 2000 продуктових наборів, які можуть отримати ті, хто їх потребує», – зазначила Марина Хонда.

Для того, щоб отримати продуктові набори, необхідно зробити декілька кроків.

Крок 1. Заповнити форму за посиланням: https://bit.ly/3QGtrFV.

Крок 2. Підготувати й мати при собі документи для отримання допомоги, а саме:

  • паспорт особи, яка є офіційним представником дитини;
  • свідоцтво про народження дитини;
  • документ, який підтверджує інвалідність.

Крок 3. Приїхати у Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю й отримати набір. Центр не має можливості здійснювати адресну доставку наборів.

Центр працює з 09:00 до 17:00 з понеділка до п’ятниці за адресою: м. Київ, вул. Олени Теліги, 37-Г.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]