Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для користувачів KyivID відкрито доступ до завантаження файлів із Системи обліку публічної інформації

23 липня 2019 року, 18:11

Завантажити файли із  Системи обліку публічної інформації на офіційному порталі Києва (https://kyivcity.gov.ua/) тепер можна через Єдиний обліковий запис киянина – KyivID.

Якщо користувач не має облікового запису – необхідно зареєструватися на сайті: id.kyivcity.gov.ua, для цього достатньо вказати лише адресу електронної пошти (або номер телефону) та встановити пароль.

У разі проблем із авторизацією можна звернутися на лінію підтримки за телефоном: (044) 366-80-13 або електронною поштою: [email protected]

Нагадаємо, що система обліку публічної інформації була створена у 2012 році і, на виконання положень Закону України «Про доступ до публічної інформації», містила інформацію про документи з публічною інформацією, розпорядником якої є виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація).

Влітку 2014 року міська влада відкрила доступ громадян до документообігу. У авторизованих користувачів сайту з’явилася можливість не лише отримати інформацію про документ (як того вимагає закон), а й завантажити його (за умови, що документ не містить персональних даних громадян або іншої інформації з обмеженим доступом).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]