Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для проведення ремонту у холодну пору року дорожники використовують сучасні мобільні установки – рециклери

21 грудня 2018 року, 17:00

Із 2015 року, у холодну пору року, під час проведення ремонту асфальтобетонного покриття підприємства «Київавтодору» широко використовують сучасні мобільні установки – рециклери. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Рециклери розраховані на ремонт невеликих площ, а їхнє використання надає можливість виконувати ремонт асфальтобетонного покриття при низьких температурах, оскільки суміш не охолоджується під час її доставки до місця виконання робіт.

Як повідомили у комунальній корпорації, головною перевагою мобільних установок для рециклінгу асфальту є їхня здатність перетворювати старий асфальт у нову асфальтобетонну суміш безпосередньо на місці ремонту дорожнього покриття, що істотно знижує витрати, пов’язані з вивезенням старого асфальту на утилізацію, закупівлю нової партії асфальтобетонної суміші і доставкою її на місце виконання робіт. Після процесу переробки виходить якісна асфальтобетонна суміш, готова до укладання.

Також до переваг рециклерів належить мобільність і простота транспортування, універсальність у поєднанні зі значною економією часу, і, що важливо, – суттєве заощадження грошових коштів, оскільки тонна регенерованої асфальтобетонної суміші коштує у декілька разів дешевше, ніж тонна нової суміші, виготовленої на асфальтобетонному заводі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]