Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян: «Співпраця із китайськими компаніями є одним із пріоритетних напрямів для столичної влади»

16 листопада 2018 року, 16:11

Співпраця з китайськими компаніями – один із пріоритетних напрямів, бо спільно із лідерами інфраструктурної галузі можна не просто оновити дороги та мости, але і побудувати справді сучасні та зручні об’єкти. На цьому під час Українського форуму Шовкового шляху наголосив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За його словами, останні кілька років взаємодія між українськими та китайськими компаніями активізувалася. Так само поліпшилися і відносини між представниками влади обох країн.

«Нині важливо, щоб ці контакти переросли у контракти, у договори, які діятимуть. І для цього ми зустрічалися із лідерами інфраструктурної галузі та домовилися, що наступна зустріч, яка відбудеться незабаром у Києві, буде про конкретику. Як вам відомо, нещодавно ми отримали попереднє техніко-економічне обґрунтування проекту будівництва четвертої гілки метрополітену, і я планую, що до кінця року ця домовленість буде оформлена у відповідний документ. Наші китайські партнери відрізняються якістю і оперативністю, крім того, у більшості випадків є варіанти з фінансуванням, а це спрощує реалізацію проектів», – підкреслив Дмитро Давтян.

Він переконаний, що ця співпраця буде більш ніж корисною Києву, а для Китаю співпраця з українською столицею є ще одним кроком до зближення із Європою.

Нагадаємо, що нинішній форум Шовкового шляху проходить у Києві третій рік поспіль, ця подія об’єднує великий бізнес України та Китаю, інвесторів і політиків обох країн. У межах форуму проходить Виставка інноваційних технологій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]