Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян відкрив наймасовіший урок англійської мови в Україні

18 вересня 2018 року, 11:41

У Київській міській державній адміністрації відбувся мегаурок англійської мови, участь у якому взяли 520 людей. Захід пройшов у рамках реалізації проекту-переможця Громадського бюджету Києва «Київ заговорить англійською», його провів психолінгвіст та поліглот, автор наймасовішого освітнього проекту України Lingva.Skills Віталій Зубков.

Цим заходом, зазначають організатори, запускається новий формат шоу для України, який поєднає освіту та розваги під назвою LingvaSHOW.

Під час уроку кожен відвідувач зміг поспілкуватись англійською мовою незалежно від рівня її володіння, адже весь урок проходив англійською мовою.

«Англійська сьогодні – це ключ у розвинене майбутнє. Знати мову – не лише сучасно, це необхідно. Адже світ все більше глобалізується, наші спеціалісти затребувані у світі, а компанії, які приходять в Україну, теж хочуть бачити серед своїх працівників не лише галузевих спеціалістів, але й освічених людей», – підкреслив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, відкриваючи захід.  

Він вважає проект із навчання мови одним з найбільш перспективних проектів, що реалізовуються у рамках Громадського бюджету, та закликає усіх охочих долучитися до курсів.

«Насправді щоб вивчити мову треба дві речі – бажання і дія. Третю – професійних викладачів – кияни уже отримали. Тож просто зробіть це!» – наголосив посадовець у вітальному слові.

Наймасовіший урок з англійської мови Lingva.Show

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]