Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян відкрив виставку дорожньої техніки (+фото)

24 жовтня 2018 року, 15:23

225 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки для зимового утримання, ремонту асфальтного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також іншу спеціальну техніку представили на виставці, яку відкрив сьогодні заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Виставка приурочена до Дня автомобіліста та дорожника і початку осінньо-зимового періоду.

«Тут бачимо техніку, яку щоденно використовують у своїй роботі для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі столиці. З урахуванням початку зимового періоду, окрема увага буде приділена снігоприбиральній техніці. Зокрема, є багатофункціональна снігоприбиральна техніка із боковими відвалами до 3-х метрів для прибирання магістральних вулиць міста, техніка, оснащена сніговим відвалом зі змінним кутом роботи, малогабаритні підмітально-прибиральні машини зі змінним обладнанням та сніговим відвалом для утримання тротуарів та вузьких вулиць столиці», – розповів Дмитро Давтян.

Він висловив сподівання, що готовність дорожників допоможе столиці без пригод пережити погіршення погодних умов. Адже, за його словами, придбано 44 одиниці нових тракторів для прибирання тротуарів від снігу.

Також на виставці представлена техніка нещодавно відновленого на виконання доручення Київського міського голови Віталія Кличка підрозділу гідротехнічних споруд у структурі комунальної корпорації «Київавтодор». Це, зокрема, гідромонітори, станція насосна перекачувальна та інше обладнання.

«Звісно, потреба у техніці ще є, але останні роки Київ активно її закуповує, і результати цього ми всі бачимо на вулицях і дорогах», – підкреслив Дмитро Давтян.

Виставка дорожньої та спеціальної техніки КК «Київавтодор»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]