Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний привітав з нагоди професійного свята колектив автотранспортного підприємства КМДА

26 жовтня 2018 року, 13:17

Керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний привітав із Днем автомобіліста і дорожника співробітників КП «Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)» та вручив їм Почесні грамоти та  Подяки Київського міського голови.

Загалом 28 фахівців підприємства отримали відзнаки з нагоди професійного свята. Серед нагороджених – водії, електрозварники, диспетчери, слюсарі з ремонту автомобілів, охоронники та представники інших професій, які щоденно забезпечують злагоджену роботу підприємства.

«Автомобільний транспорт є важливою частиною системи життєзабезпечення столиці. Ви працюєте за будь-яких умов, у будь-яку погоду та пору року. І в дощ, і в сніг, і в спеку професійно виконуєте свої обов’язки, а від цього залежить і оперативність та ефективність управлінням міським господарством. Пам’ятайте, ви є частиною однієї великої команди, яка працює на благо киян та заради розвитку улюбленого Києва!» – сказав під час нагородження Дмитро Загуменний.

Він подякував колективу підприємства за організованість, професіоналізм, відданість обраній справі та побажав міцного здоров’я, сімейного благополуччя та зеленого світла на життєвій дорозі.

Нагадаємо, Днем автомобіліста і дорожника відзначають в останню неділю жовтня. Цього року професійне свято припадає на 28 жовтня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]