Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний відкрив науково-освітній семінар «Актуальні питання проектної діяльності та проходження експертизи проектів будівництва»

07 червня 2019 року, 12:35

Сьогодні, 7 червня, об 11:00 у Колонній залі КМДА розпочався науково-освітній семінар із теми: «Актуальні питання проектної діяльності та проходження експертизи проектів будівництва». Захід відкрив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«За останні роки українська будівельна галузь зазнала значних змін та перетворень. Перспективи розвитку населених пунктів, у тому числі такого мегаполісу, як Київ ставлять сьогодні перед державною і місцевою владами, а також перед забудовниками низку завдань. Сьогодні для вирішення цих завдань як ніколи важлива співпраця влади з експертним середовищем. Переконаний, що сьогоднішній семінар буде корисним усім учасникам – представникам галузі», – наголосив Дмитро Загуменний.

Захід відбувається за участю експертів Академії будівництва України, Київського національного університету будівництва та архітектури та профільних організацій будівельної сфери.

У програмі семінару передбачено розкрити наступні теми:

  • експертиза проектно-кошторисної документації, судова експертиза та інструментальне обстеження будівель;
  • проблематика виконання пам’ятко-охоронних обмежень в містобудівних дослідженнях;
  • енергоефективність у будівництві, житлово-комунальній та виробничій сферах;
  • інновації у малоповерховому домобудуванні адміністративних, житлових та інфраструктурних об’єктів;
  • використання 3D-сканування в обстеженні будівель та споруд та моніторингу під час будівництва та експлуатації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]