Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 19 грудня обмежено рух транспорту та пішоходів на вулиці Борщагівській від будинку № 2-6 до будинку № 100

22 листопада 2018 року, 16:30

У зв’язку із реконструкцією каналізаційного колектору тимчасово обмежено рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару від будинку № 2-6 до будинку № 100 на вулиці Борщагівській. Згідно із відповідним розпорядженням КМДА, протягом місяця до 19 грудня роботи виконуватиме ПрАТ «АК «Київводоканал».

Реконструкція каналізаційного колектору триватиме у стислі терміни та з подальшим відновленням благоустрою. «Київводоканал» гарантує своєчасне виконання будівельних робіт згідно графіка.

Підприємство має розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху. А також забезпечити вільний і безпечний рух пішоходів та транспортних засобів, встановити технічні засоби регулювання дорожнього руху.

Після завершення робіт до 19 грудня 2018 року «Київводоканал» зобов’язаний відновити покриття тротуарів і проїжджої частини на всю ширину та довжину у межах розриття, а також відновити технічні засоби регулювання дорожнього руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]