Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 1 жовтня розстрочка боргу за житлово-комунальні послуги діятиме на особливо вигідних умовах

08 серпня 2016 року, 17:50

Центр комунального сервісу надає можливість усім боржникам, які ще не реструктуризували заборгованість за житлово-комунальні послуги, отримати можливість укласти договір розстрочки на особливо вигідних умовах, а саме: на термін до 48 місяців без сплати першого внеску.

Для укладення договору необхідно звернутись із заявою до бухгалтера з нарахувань до точки прийому споживачів вашої житлово-експлуатаційної організації.

До заяви обов’язково додаються:

- копія паспорту власника / співвласника;

- копія ідентифікаційного коду;

- копія правовстановлюючих документів на квартиру.

Укладення такого договору дозволить уникнути таких негативних наслідків як нарахування штрафних санкцій, примусове стягнення боргу, сплата судового та виконавчого збору, арешт майна та його примусова реалізація, обмеження виїзду за межі України або кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду.

Нагадаємо, що Центр комунального сервісу вже проводив подібну акцію у травні-червні 2016 року.

«З грудня 2015 року Концерн активізував свою роботу з боржниками, ми працюємо з боргами за опалення, гаряче та холодне водопостачання, водовідведення, які були надані населенню до 01.07.2014 р., а також за послуги газопостачання, які були надані до травня 2015 року, та за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, що надаються й нині», – повідомила заступник гендиректора ЦКС Валентина Дубовик.

За даними ЦКС, з травня до червня, коли діяла пропозиція з укладання договору розстрочки на вигідних умовах, співробітниками Концерну було укладено 2039 договорів на суму 21 277 944,48 грн. Також  у ЦКС повідомили, що з 1 серпня на сайті Центру (http://cks.kiev.ua/) працює розділ «Інформація про боржників», в якому кожен киянин має можливість знайти інформацію про наявні виконавчі провадження та арешти майна у разі виникнення боргу.

«Для зручності киян Концерн запровадив електронну форму заяви з метою прискорення процедури укладення договору реструктуризації заборгованості. Ця пропозиція діє для осіб, щодо яких відсутні чинні судові накази або рішення суду про стягнення заборгованості. У разі, якщо громадянин не має можливості доступу до мережі інтернет, заява на укладення договору розстрочення заборгованості може бути подана у паперовому вигляді шляхом вкладення її до скриньок будь-якої з точок прийому споживачів Центру комунального сервісу», – зазначила Валентина Дубовик.

Звертаємо увагу на те, що укладення договору розстрочки (реструктуризації) боргу надає ряд переваг, зокрема застосування тарифу на сплату послуг, як при сплаті до 20 числа.

Умови даної пропозиції діятимуть до 01.10.2016 року.

Адміністрація концерну «Центр комунального сервісу»: 247-40-40; 400-90-57.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]