Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 30 грудня триватиме ремонт ескалатора, що веде від зупинки швидкісного трамвая до залізничного вокзалу

16 листопада 2017 року, 15:41

До 30 грудня триватиме капітальний ремонт ескалатора, що веде від зупинки швидкісного трамвая на вулиці Старовокзальній до платформи «Північна» залізничного вокзалу. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Транспортно-пересадочний вузол на вулиці Старовокзальній, який має великий щоденний пасажиропотік, включає залізничний, підземний та наземний види транспорту, а також швидкісні лінії трамвая. У рамках капітального ремонту планується оновлення малого та головного приводів, сходів, натяжного пристрою тягових ланцюгів і поручнів. На це виділено 13 млн 130,75 тис. грн.

«Зручне та комфортне пересування пасажирів – одна з головних задач комунального підприємства «Київпастранс». Саме тому до кінця поточного року ми маємо не лише відремонтувати ескалатори, а й очікуємо надходження 45 трамваїв великої місткості з низьким рівнем підлоги, які відповідають усім сучасним українським та європейським стандартам і нормам. Новий рухомий склад працюватиме на Борщагівській лінії швидкісного трамвая», – додав генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]