Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 30 листопада кияни можуть долучитися до обговорення Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року

25 листопада 2016 року, 13:05

Столична влада закликає киян активніше долучатись до обговорення нової редакції Стратегії розвитку міста Києва, проект якої оприлюднено на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації. Нагадуємо, що пропозиції, зауваження та доповнення до цього стратегічно важливого документу, який визначає основні пріоритети та напрями розвитку міста Києва, можна направляти до 30 листопада 2016 року.

До обговорення запрошуються також науковці, фахівці, представники професійних і громадських об’єднань. Як неодноразово наголошував Київський міський голова Віталій Кличко, оновлена редакція має закласти високоякісний фундамент для розвитку Києва та комфорту його мешканців.

Проект Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року в новій редакції розміщено за посиланням: https://kievcity.gov.ua/content/proekt-strategii-rozvytku-mista-kyieva-do-2025-roku-u-noviy-redakcii.html.

Онлайн-форма для громадського обговорення: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSci1jtFUqIjuTeuYWPWv99cusroEerA48btkdwyb6e4qp2ajg/viewform.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]