Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 31 грудня можна звернутися за призначенням житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива за 2022 рік

19 грудня 2022 року, 17:38

Міністерство соціальної політики нагадує киянам, які не отримали житлову субсидію на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива у 2022 році, про необхідність звернутись протягом грудня для її призначення.

Згідно з Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженим Постановою № 848 Кабінету Міністрів України, для призначення субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива потрібно подати до уповноваженого органу за встановленими формами заяву про призначення та надання відповідної житлової субсидії і декларацію про доходи та витрати осіб, які звернулися за її призначенням.

Відповідно до рішення Уряду, зазначені документи можуть бути подані в будь-який сервісний центр Пенсійного фонду України незалежно від місця проживання, через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний додаток Пенсійного фонду України, а також через Портал «Дія».

У Міністерстві соціальної політики також зазначили, що житлова субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]