Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Києва Водно-інформаційний центр проведе день відкритих дверей

26 травня 2018 року, 14:32

27 травня у Водно-інформаційному центрі традиційно проводиться день відкритих дверей. Про це повідомили у КП «Водно-інформаційний центр».

Під час заходу всі охочі зможуть безкоштовно ознайомитись із виставковою експозицією Центру та знайти для себе багато корисної і цікавої інформації про те, звідки береться вода, який стан водних ресурсів та як ощадливо їх використовувати, щоб питної води було вдосталь для наступних поколінь.

На гостей чекає святкова інформаційно-розважальна програма з водної тематики, яка буде представлена на прилеглій до споруд Водно-інформаційного центру території парку «Хрещатий», де облаштують імпровізовані ігрові майданчики з водним тиром, зеленою галявиною для рухливих ігор, шоу бульбашок та багато іншого.

Новинкою дня відкритих дверей будуть музично-розважальний фестиваль дитячої моди, картинний вернісаж від художників Дмитра Ульянова та Оксани Тригуб-Мілашевич.

Організатори заходу: Департамент житлово-комунальної інфраструктури КМДА, ПрАТ «АК «Київводоканал», комунальне підприємство «Водно-інформаційний центр».

Захід розпочнеться о 10:00 та триватиме до 18:00.

Місце проведення: КП «Водно-інформаційний центр», вул. Грушевського, 1-В, парк «Хрещатий».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]