Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Києва зеленбудівці створили понад 30 патріотичних квітників

30 травня 2022 року, 9:23

До Дня Києва працівники КО «Київзеленбуд» створили понад 30 патріотичних квітників. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

У Дніпровському районі висадили символічні композиції «Ой у лузі червона калина». Раніше, у Деснянському районі з’явилася квіткова композиція присвячена легендарному літаку «Мрія».

«Загалом у столиці створили понад 30 патріотичних квітників до Дня Києва. Вони присвячені протистоянню України з російським окупантом. Першою такою композицією став квітник за мотивами поштової марки з українським військовим на фоні російського корабля», – розповів Микола Поворозник.

Він додав, що у Києві щоденно працюють 700 зеленбудівців.

«Вони прибирають парки, висаджують квіти, доглядають за рослинами, видаляють аварійні та сухостійні дерева і висаджують нові. Наразі вже висаджено 1600 дерев та майже 10 тисяч кущів. Зараз йдуть активні роботи із висадження клумб та квітників, квіти для яких вирощені у оранжереях кожного району», – розповів Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]