Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До дня народження Тараса Шевченка книгарня «Сяйво книги» пропонує видання «Кобзаря» і про Кобзаря

09 березня 2023 року, 12:11

До дня народження Тараса Шевченка книгарня «Сяйво книги» пропонує видання «Кобзаря» і про Кобзаря. Фото-добірки книг крамниця опублікувала у своєму Telegram-каналі.

«Хочеш більше знати про Тараса? Ми маємо, що тобі запропонувати серед книг. Досліджувати і знати своє – це круто. Повір, Тарас це зацінив би і це було би краще, ніж будь-яке привітання на день народження», – ідеться в дописі кигарні.

Нагадаємо, що найстарша в Україні книгарня «Сяйво книги» працює щоденно з 10:00 до 20:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6. Тут можна придбати смачну каву, відвідати презентації книг, виставки та літературні вечори. У приміщенні також розташоване укриття, яким можуть скористатися містяни під час повітряної тривоги. Слідкувати за новинками можна у Telegram-каналі книгарні.

Окрім цього, на постійній основі надається знижка 10% на весь асортимент книгарні та знижка 10% в кав’ярні «Сяйво кави» на всю продукцію для власників картки киянина. Так само знижка діє для військових, кава для них безкоштовна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]