Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня незалежності на Хрещатику встановлюватимуть національний рекорд зі створення найбільшої карти мрії

22 серпня 2018 року, 17:15

24 серпня на Хрещатику відбудеться VII щорічний вуличний фестиваль «Найбільша карта мрії», де кожен охочий матиме змогу створити власний колаж мрій. Наприкінці події усі роботи об’єднають у велику карту бажань, що буде зафіксовано у Книзі національних рекордів України.

Цей фестиваль за підтримки Київської міської державної адміністрації триватиме вже 8-й рік поспіль. Уперше у 2011 році у Книгу рекордів України увійшла «Найбільша карта мрії української сім’ї». Ця карта становила у довжину 13,82 метри, у ширину – 4,27 метри та мала площу 59 квадратних метрів.

Флешмоб зі створення карт мрії протягом року проходить у 15 українських містах: Києві, Дніпрі, Харкові, Чернігові. Хмельницькому, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Ірпені, Слов’янську, Полтаві, Запоріжжі, Житомирі, Білій Церкві та Вінниці.

Реєстрація на подію триває за посиланням: http://bogushtime.com/trainings/viii-y-shchorichniy-vulichniy-festival-naybilsha-karta-mriyi/order.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]