Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Святого Миколая Департамент транспортної інфраструктури подарував вихованцям школи-інтернату новорічне свято

19 грудня 2017 року, 14:57

60 вихованцям спеціалізованої школи-інтернату І-ІІ ступенів № 11 м. Києва Департамент транспортної інфраструктури та КП «Київпастранс» подарували свято до Дня Святого Миколая – візит до Національного цирку України на святкову новорічну виставу. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури.

«Напередодні новорічних свят діти особливо чекають на диво. Подарувати їм це незабутнє відчуття радості та захоплення дуже важливо. Я дякую Національному цирку України та КП «Київпастранс» за те, що підтримали нашу ініціативу. Щасливі дитячі посмішки – безцінні», – сказав директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

На новорічній виставі дітей розважали циркові артисти та мультиплікаційні герої. Усі разом вони засвітили вогники на новорічній ялинці у цирку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]