Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До кінця 2018 року в столиці завершать наповнення інформаційної бази пам’яток охорони культурної спадщини (+відео)

28 березня 2018 року, 16:48

До кінця 2018 року у столиці завершать наповнення інформаційної бази пам’яток охорони культурної спадщини, і вже на початку наступного року база запрацює в робочому режимі. Про це повідомив під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації заступник голови КМДА Олексій Резніков.

«Наразі Департаментом культури проводиться робота з наповнення інформаційної бази пам’яток культурної спадщини. До кінця поточного року наповнення буде завершено, і на початку 2019 року інформаційна база запрацює у робочому режимі. Ця база пам’яток міститиме великий об’єм інформації, а саме: місцезнаходження об’єкта, охоронний номер, категорію, статус об’єкта, пам’ятку історії, ландшафту, містобудування, архітектури, технічний стан, форму власності, інформацію про власника, судові справи тощо. Кожен без зайвих зусиль зможе перевірити будь-яку пам’ятку культурної спадщини, що є на території столиці», – розповів Олексій Резніков.

Він наголосив, що аналогів такої інформаційної бази пам’яток немає в жодному з міст в Україні.

«До того ж, наша база має значно ширшу інформаційну складову, ніж Державний реєстр нерухомих пам’яток України, який веде Міністерство культури», – додав заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]