Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги киян з ендокринною патологією: у столиці організоване надання спеціалізованої допомоги в умовах воєнного стану та онлайн-консультування хворих (+актуальні адреси та телефони)

04 березня 2022 року, 11:39

У столиці організоване надання спеціалізованої допомоги та онлайн-консультування хворих із ендокринною патологією. Про це розповіла директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

Київський міський клінічний ендокринологічний центр надає онлайн-консультації всім пацієнтам з ендокринною патологією.

А саме:

  • цукровий діабет/корекція доз інсулінотерапії, цукрознижуючих препаратів;
  • патологія щитоподібної залози: тиреотоксикози, післяопераційні гіпотиреози / корекція доз левотироксину/, тощо;
  • патологія прищитоподібних та надниркових залоз.

Також фахівці Центру проводять підбір адекватної гіпотензивної терапії та препаратів, які нормалізують підвищений артеріальний тиск у хворих з ендокринною патологією.

Київський міський клінічний ендокринологічний центр забезпечений препаратом ЛЕВОТИРОКСИНОМ – Л-ТИРОКСИН-ФАРМАК у дозі 100 мкг. Пацієнти, які потребують лікування Л-тироксином /Еутироксом/ можуть отримати за адресою: вул. Стрілецька, 20 безкоштовно.

«Я закликаю пацієнтів звернути увагу на цю інформацію та в разі необхідності скористатися можливостями, які створюють для вас медики. І традиційно звертаюся до киян, в оточенні яких є хворі на ендокринну патологію: донесіть до них ці відомості. Усім нам сьогодні як ніколи необхідно бути здоровими!» – наголосила Валентина Гінзбург.

Київський міський клінічний ендокринологічний центр

Адреса: вул. Рейтарська, 22

Довідки за телефонами: 044 234 53 13; 044 262 39 33; 044 262 18 76; 044 278 61 86.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]