Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги мешканців! Нагадуємо про можливість оформлення субсидії до початку опалювального сезону

08 вересня 2016 року, 14:55

Нагадуємо, що для зменшення черг та проведення розрахунку житлової субсидії у найкоротші терміни рекомендуємо не чекати початку опалювального сезону і звертатися за призначенням субсидії вже зараз.

Навіть якщо у неопалювальний період субсидія за розрахунком буде дорівнювати 0 грн, на початку опалювального періоду у жовтні буде проведено автоматичний розрахунок житлової субсидії з врахуванням нарахувань на централізоване опалення без необхідності повторного звернення.

Для призначення субсидії необхідно подати до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення за місцем реєстрації заяву про призначення житлової субсидії та декларацію про доходи і витрати осіб, що звертаються за призначенням житлової субсидії. Заяву та декларацію можна надіслати поштою до управління праці та соціального захисту населення. Із собою необхідно мати паспорт або інший документ, що засвідчує особу.

Увага! Субсидія є безповоротною, а її отримання не пов’язане і не тягне за собою зміну форми власності житла.

Більш детальну інформацію про умови призначення житлової субсидії можна отримати за телефоном «гарячої лінії» Департаменту соціальної політики КМДА: 404-36-46.

Натисніть на зображення для збільшення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]