Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги онкохворих киян! Київський міський онкологічний центр готовий для надання фахової допомоги (+актуальні телефони)

02 березня 2022 року, 15:46

Київський міський онкологічний центр готовий для надання фахової спеціалізованої допомоги киянам, які її потребують. Директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург звернулася до онкохворих киян та всіх, хто може передати їм інформацію, із проханням записати номери телефонів, за якими спеціалісти онкоцентру готові відповідати цілодобово.

«Цілодобовий телефон для звернень онкохворих: 067-703-60-70. Ще один телефон _ 044-365-04-27– він доступний з 10:00 до 13:00» – наголосила Валентина Гінзбург.

За її словами, ці номери призначені для консультацій пацієнтів і організації спеціального та паліативного лікування хворих.

Для організації онкологічної допомоги в Києві на базі онкоцентру станом на 2 березня 2022 розгорнуто 15 хірургічних ліжок для вже прооперованих хворих, 20 хіміотерапевтичних (із них 5 для дітей), 5 радіологічних (для закінчення лікування радіологічних хворих), 20 ліжок паліативної допомоги онкологічним пацієнтам.

«Також розгорнуте і готове для роботи приймально-сортувальне відділення для виконання ургентних оперативних втручань, надання амбулаторної хірургічної допомоги та хірургічних маніпуляцій. Станом на сьогодні, опрацьовані клінічні маршрути онкологічних хворих для надання спеціалізованої допомоги», – запевнила Валентина Гінзбург.

Також вона повідомила, що проблем із харчуванням, водопостачанням та життєзабезпеченням у Київському міському онкологічному центрі наразі немає. Ротацію персоналу та його роботу в умовах фізичного захисту налагоджено.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]