Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги пасажирів! 11 та 13 серпня через ремонт вул. В. Гетьмана організовується рух автобусів маршруту № 27А (схема)

11 серпня 2016 року, 16:36

11 та 13 серпня з 21:00 до закінчення руху вносяться зміни в роботу громадського транспорту у зв’язку з проведенням капітального ремонту вул. Вадима Гетьмана, а саме: на ділянці від вул. Борщагівської до Караваєвих дач. Про це інформують у КП «Київпастранс».

На цей час організовується рух автобусів маршруту № 27А «Залізнична станція Київ-Волинський – Національний авіаційний університет» за таким напрямком: вул. Пост-Волинська – просп. Відрадний – вул. Гарматна – вул. Борщагівська – вул. Ніжинська – просп. Відрадний – вул. Пост-Волинська.

Пасажири автобусів маршруту № 27А матимуть право користуватися місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду у тролейбусі.

Оперативну інформацію про роботу громадського транспорту можна переглянути на офіційному сайті КП «Київпастранс» у розділі: «Пасажирам – Тимчасові зміни руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]