Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники продовжили встановлення антипаркувальних стовпчиків на тротуарах для безпеки і комфорту пішоходів

08 січня 2020 року, 14:58

Із перших днів січня у столиці відновили роботу зі встановлення антипаркувальних стовпчиків. Як повідомили у КК «Київавтодор», зокрема, дорожники працюють у Печерському районі.

«Ми унеможливлюємо паркування на тротуарах і робимо пішохідні доріжки комфортнішими і безпечнішими. За кілька днів дорожники Печерського району встановили більше 120 стовпчиків. Це лише початок. Уже днями антипаркувальні елементи ставитимуть в Шевченківському районі – на бульварі Тараса Шевченка і вулиці Петлюри», – розповів заступник генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Валентин Осипов.

Стовпчики встановлюють на вулиці Грушевського та бульварі Лесі Українки. Насамперед, антипаркувальні засоби з’являються біля зупинок громадського транспорту.

Нагадаємо, що минулого року на столичних дорогах встановили понад 3850 антипаркувальних стовбців, що на півтисячі перевищує заплановану кількість. Також у 2019-му в Києві вперше встановили 48 велостійок, які слугують парковкою для роверів і антипаркувальним засобом для авто.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]