Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники продовжують прибирання снігу та обробку вулиць протиожеледними засобами: працює 94 одиниці спецтехніки та 115 працівників бригад з ручного прибирання

07 грудня 2022 року, 6:51

Дорожники столиці продовжують обробку вулиць протиожеледними засобами та прибирання снігу. Працює 94 одиниці спецтехніки та 115 працівників бригад з ручного прибирання. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Протягом дня кількість техніки і працівників буде збільшено. До прибирання снігу в дворах та міжквартальних проїздах задіяні майже 4 тисячі працівників керуючих компаній. Ще близько півтисячі працівників зеленбудів займаються розчищенням на територіях парків, скверів та інших зелених зон.

Синоптики зазначають, що помірний снігопад прогнозують до вечора.

Просимо водіїв без нагальної потреби не виїжджати під час снігопадів на приватних авто та не створювати заторів, адже в них стоїть і снігоприбиральна техніка. Нагадуємо, що автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]