Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники продовжують у посиленому режимі розчищати столичні дороги та вулиці від снігу

02 грудня 2016 року, 14:01

Дорожники продовжують роботу в посиленому режимі. Так, зранку було збільшено кількість спецтехніки, залученої до прибирання доріг та вулиць столиці. Станом на 10:00 до розчистки вулично-дорожньої мережі задіяно 269 одиниць снігоприбиральної техніки. Зокрема, на дорогах працюють 85 снігоочисних машин, 103 солерозкидувачі, 60 тракторів зі спеціальним обладнанням, 19 навантажувачів солі та піску. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Особливу увагу приділено належному прибиранню підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, тротуарів, зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємства корпорації. Наразі ці роботи виконує 60 бригад із ручного прибирання в складі 410 працівників КК «Київавтодор».

Усі підприємства корпорації забезпечені достатньою кількістю посипальних, паливно-мастильних матеріалів для подолання снігопадів і готові до роботи в цілодобовому режимі.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]