Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники столиці через опади працюють у цілодобовому режимі: наразі залучені 185 одиниць техніки та понад 400 осіб із бригад ручного прибирання

14 січня 2021 року, 17:00

На дорогах столиці працюють 185 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор» та понад 400 осіб із бригад ручного прибирання. Як повідомляє комунальна корпорація, у зв’язку із інтенсивними опадами дорожники працюватимуть цілодобово.

Дорожники продовжують обробляти вулиці посипальними матеріалами, аби не допустити ожеледиці. Уже використали 213 тонн солі та 82 тонни піщано-соляної суміші. Особливу увагу приділяють тротуарам, де працюють 64 бригади з ручного прибирання (443 особи) та малогабаритна техніка.

«Київавтодор» закликає водіїв не паркувати автомобілі обабіч проїжджої частини вулиць та доріг, аби не заважати прибиранню снігу спеціалізованою технікою.

Спецтехніка та ручні бригади з прибирання КК «Київавтодор» на вулицях столиці 14 січня (оновлюється)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]