Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники виконують широкий комплекс робіт на шляхопроводах столиці (+фото)

11 вересня 2018 року, 12:57

Сьогодні на шляхопроводі на просп. Академіка Палладіна дорожники розпочали облаштування нової гідроізоляції, а на самому проспекті фрезерують старе асфальтобетонне покриття та встановлюють гранітний бортовий камінь. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Широкий комплекс робіт виконують дорожники також на інших шляхопроводах: на перетинах просп. Космонавта Комарова та б-ру Вацлава Гавела, вулиць Олени Теліги та Кирилівської, транспортній розв’язці на перетині просп. Леся Курбаса і вулиць Гната Юри та Володимира Покотила, шляхопроводах на вул. Алматинській та просп. Академіка Палладіна, мосту Метро через Русанівську протоку тощо.

А на вулицях Академіка Заболотного та Сім’ї Кульженків триває облаштування нової основи дорожнього одягу.

Також зазначимо, що роботи з капітального ремонту мосту Метро через Русанівську протоку проводяться у цілодобовому режимі: дорожники продовжують роботи з розбирання мостового полотна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]