Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники влаштували дорожнє покриття на вул. Обсерваторній, а в неділю відремонтують вул. А. Ахматової

06 липня 2017 року, 12:36

 

У рамках капітального та поточного ремонту сьогодні, 6 липня, упродовж ночі дорожники влаштували нове покриття на вул. Обсерваторній. Наразі тривають роботи з фрезерування, встановлення бортового каменю та інші види підготовчих робіт на вулицях Заболотного, Світлицького, Жмеринській, Братиславській, Протасів Яр, Мостицькій, Дарвіна, Студентській, Грекова. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Також у неділю влаштують дорожнє покриття на вул. А. Ахматової, на ділянці від вул. П. Григоренка до вул. Драгоманова, яку не ремонтували понад 20 років.

У рамках капітального ремонту тривають масштабні роботи і на Кільцевій дорозі, просп. Повітрофлотському, шляхопроводах біля ст. м. «Нивки», просп. Науки, Одеській площі. Також ремонтують тротуари на просп. Перемоги та вул. Набережно-Корчуватській, тривають підготовчі роботи на б-рі Дружби Народів та інших об’єктах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]